marți, 27 mai 2008

Scuipat de Gigi BecaliScuipat de Gigi Becali, circotasul a pierdut procesul intentat pentru calomnie. Finantatorul Stelei crede ca Huidu si Gainusa s-au linistit, pentru ca fac glume pe care le intelege si el.

Serban Huidu, parte vatamata intr-un proces cu Gigi Becali, a primit la sfirsitul saptaminii trecute o instiintare oficiala prin care este obligat de Judecatoria Sectorului 3 sa plateasca toate cheltuielile de judecata. Decizia instantei, combinata cu scandalul "spritului de la Golden Blitz", l-au facut pe Huidu sa se intereseze de conditiile in care poate emigra in Canada: a"E prima data cind fac acest lucru. Si am descoperit ca indeplinesc conditiile pentru eligibilitate. Asa ca, cine stie..."

Si calomniat, si cu banii luati

Procesul cu Gigi Becali a debutat anul trecut, cind Huidu a facut plingere la Sectia 17 de Politie. El reclama faptul ca, intr-un restaurant din centrul Capitalei, finantatorul Stelei l-a scuipat de citeva ori si i-a turnat un pahar de vin in cap. "Am ales sa merg la Politie pentru ca nu am cerut nici un fel de daune materiale, ci doar pedeapsa prevazuta de lege pentru calomnie, astfel incit sa nu se mai poarte asa cu altcineva. Asta a fost si motivarea atunci cind judecatoarea m-a intrebat de ce insist", a declarat Huidu. Conform Codului penal, pedeapsa maxima pentru calomnie este de trei ani de inchisoare, iar cea minima este amenda penala sau trei luni de inchisoare.

"Nici macar nu are importanta ce suma trebuie sa platesc, putea sa fie doar un leu. Nu e logic. Eu am depus doar o plingere la Politie, nu am deschis actiune in instanta. De ce sa platesc eu?", se intreaba circotasul. Cu toate acestea, el nu intentioneaza sa conteste in vreun fel decizia judecatorilor.

"Inteleg si eu"

Verdictul instantei i-a intarit lui Gigi Becali convingerea ca reactia sa fata de Serban Huidu a fost una potrivita: "Am ajuns sa nu am dreptate nici cind zice instanta ca am dreptate? La cita umilinta am rabdat eu si familia mea nu puteam sa reactionez si eu mai dur?".

Becali spune ca acum nu mai are nici o problema cu cei doi circotasi pentru ca acestia "s-au cumintit": "S-au mutat la mine in Pipera si fac glume pe care le inteleg si eu. (...) Asta urmaresc eu, de fapt: indreptarea pacatosului".

"Betivan ratat", dedicatie cu repetitie

"Cine e Becali? E doar un personaj. Refuz sa cred ca exista in realitate. Il cunoaste doar presedintele Basescu", a declarat ieri Huidu. Cu toate acestea, el si Gainusa nu au uitat de vecinul lor din Pipera. In emisiunea radiofonica de ieri dimineata, de la Kiss FM, cei doi l-au taxat aspru pe presedintele Traian Basescu pentru decizia acestuia de a se asocia public cu imaginea lui Gigi Becali. "Betivan ratat", melodia formatiei Nightlosers, a fost difuzata de trei ori ieri dimineata, cu dedicatie pentru seful statului. Pentru a fi siguri ca mesajul lor va ajunge la destinatar, cei doi au sunat in direct la Palatul Cotroceni si i-au transmis mesajul consilierului pe probleme cetatenesti.

Administratia Prezidentiala nu a comentat ieri atitudinea celor doi circotasi.

Niciun comentariu: